İhsan Kurnaz: "Gücümüzü İlkadım'dan Alıyoruz"

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Pazar Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Talep ve önerileri dinleyen Kurnaz, "Hemşehrilerimizden aldığımız güçle İlkadım'a hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ilçede gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş buluşmalarını sürdürüyor.

Başkan Kurnaz, AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi ve önceki dönem İstanbul Milletvekili İffet Polat ile AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap'ın da katılımıyla Pazar Mahallesi Çifte Hamam Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında bölgedeki iş yerlerini gezen heyet, esnaf ve vatandaşlarla görüşerek talep, öneri ve beklentileri dinledi.

"VATANDAŞIN SESİ HİZMETE YÖN VERİYOR"

İlçede yaşayan vatandaşlarla doğrudan iletişime önem verdiklerini belirten Başkan İhsan Kurnaz, vatandaşlardan gelen görüşlerin belediye çalışmalarına katkı sağladığını ifade etti.

Kurnaz, "İlkadım'da yaşayan her birey bizim için değerli ve kıymetlidir. Onlarla sık sık bir araya gelerek görüş ve önerilerini can kulağıyla dinliyor, onların dertleriyle dertleniyoruz. Hemşehrilerimizden aldığımız güçle İlkadım'a hizmet etmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"HER GÖRÜŞ İLKADIM'IN GELECEĞİNE KATKI SUNUYOR"

Esnaf ve vatandaş buluşmalarında kendilerine iletilen konuları dikkate aldıklarını kaydeden Kurnaz, sahadan alınan geri bildirimlerin İlkadım'ın geleceği açısından önemli olduğunu söyledi.

Vatandaşları "sahadaki gözümüz ve kulağımız" olarak nitelendiren Kurnaz, belediye olarak ilçede yeni hizmet ve projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Başkan Kurnaz ayrıca esnaf ziyaretinde kendilerine eşlik eden İffet Polat, Ersin Kasap ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.