Samsun’un en yoğun nüfuslu ilçelerinden İlkadım’da yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor. İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki 61 mahallede belirlenen çalışma programı doğrultusunda ulaşım altyapısını güçlendirmek için sahada görev yapıyor.330 bini aşan nüfusuyla Türkiye’deki birçok ilden daha büyük bir nüfusa sahip olan İlkadım’da, artan nüfus ve araç yoğunluğuna bağlı ulaşım ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla farklı noktalarda sıcak asfalt, kaldırım, yol açma, reglaj ve sathi kaplama çalışmaları gerçekleştiriliyor.İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Derebahçe Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Derebahçe Mahallesi’nde gerçekleştirilen sıcak asfalt uygulamasıyla birlikte mevcut yolların daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi amaçlanıyor.Başkan Kurnaz, yapılan çalışmalarla hem sürücülerin hem de yayaların ulaşım güvenliğinin artırılmasını hedeflediklerini belirterek, ilçenin ulaşım altyapısının daha modern bir yapıya kavuşturulması için çalışmaların devam edeceğini söyledi.
Kurnaz, “İlkadım’da gerçekleştirdiğimiz yol çalışmalarımızla, sürücü ve yayalarımıza; güven, konfor ve estetiği bir arada sunuyoruz.” dedi.İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ilçenin farklı noktalarında ihtiyaç duyulan ulaşım yatırımlarını planlanan program dahilinde sürdüreceği bildirildi.
İlkadım’da Konforlu Ulaşım İçin Yoğun Mesai
İlçenin ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla çalışmaların planlı şekilde sürdürüldüğünü belirten Başkan İhsan Kurnaz, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin vatandaşlardan gelen taleplerin büyük bölümünü çözüme kavuşturduğunu söyledi.İlkadım’ın nüfus ve araç yoğunluğu bakımından Samsun’un en büyük ilçesi olduğuna dikkat çeken Kurnaz, yol çalışmalarında bu yoğunluğu göz önünde bulundurduklarını ifade etti.61 Mahallede Yol ve Asfalt Çalışması
İlkadım Belediyesi ekipleri, sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra ilçenin farklı mahallelerinde kaldırım yapımı, yeni yol açma, reglaj ve sathi kaplama çalışmalarını da sürdürüyor.
Derebahçe Mahallesi’nde gerçekleştirilen sıcak asfalt uygulamasıyla birlikte mevcut yolların daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi amaçlanıyor.Başkan Kurnaz, yapılan çalışmalarla hem sürücülerin hem de yayaların ulaşım güvenliğinin artırılmasını hedeflediklerini belirterek, ilçenin ulaşım altyapısının daha modern bir yapıya kavuşturulması için çalışmaların devam edeceğini söyledi.Fen İşleri Çalışmalarında 180 Milyon TL’den Fazla Tasarruf
İlkadım Belediyesi’nin kendi imkanları ve öz kaynaklarıyla gerçekleştirdiği fen işleri çalışmalarının belediye bütçesine de önemli katkı sağladığını belirten Kurnaz, bugüne kadar 180 milyon TL’den fazla tasarruf elde edildiğini açıkladı.Tasarruf oranının her geçen gün artırıldığını ifade eden Kurnaz, belediyenin kendi imkanlarıyla gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde kaynakların daha verimli kullanılmasına önem verdiklerini vurguladı.
Başkan Kurnaz: “Çalışmalarımıza Aralıksız Devam Ediyoruz”
İlkadım’da ulaşımın daha kaliteli, modern, estetik ve güvenli hale getirilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan İhsan Kurnaz, vatandaşların güven ve konforunun her zaman öncelikleri olduğunu ifade etti.
Kurnaz, “İlkadım’da gerçekleştirdiğimiz yol çalışmalarımızla, sürücü ve yayalarımıza; güven, konfor ve estetiği bir arada sunuyoruz.” dedi.İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ilçenin farklı noktalarında ihtiyaç duyulan ulaşım yatırımlarını planlanan program dahilinde sürdüreceği bildirildi. 




